Atelierul de dintiNe respectam cu seriozitate termenele asumate

Laborator de tehnica dentara din Bucuresti

Moto-ul nostru: „Pacientul dumneavoastra – PRIORITATEA noastra”.

♦ Tehnicienii nostri sunt absolventi ai U.M.F Carol Davila - Tehnica Dentara, au experienta de peste 10 ani in domeniu si sunt intr-un proces continuu de adaptare la noile tehnologii.

♦ Vrem sa ne considerati partenerii dumneavoastra .
Vrem sa conlucram impreuna pentru multumirea pacientilor .
Un pacient multumit este satisfactia noastra .

♦ Laboratorul nostru utilizeaza aparatura de ultima generatie , precum si produse de cea mai buna calitate , asfel asigurand un nivel crescut al lucrarilor executate . Ne respectam cu seriozitate termenele asumate . Colaborarea echipei tehnician-medic trebuie sa fie una strans unita si care sa aiba ca rezultat satisfactia pacientului .

♦ Convingerea noastra este ca deservirea clientilor nostri este cea mai mare prioritate si suntem intotdeauna disponibili pentru oricare dintre nevoile dvs. speciale.

♦ Atelierul de Dinti isi propune sa mearga mai sus , dincolo de asteptarile dumneavoastra si incurajeaza parteneriatele pe termen lung. Angajamentul nostru de parteneriat va merge dincolo fabricarea produselor dumneavoastra si se extinde la furnizarea de informatii noi pentru a va tine la curent cu cele mai noi tehnologii si tehnici disponibile.

♦ Suntem deschisi si acceptam orice sugestie pe care o aveti si suntem mereu in cautarea de modalitati prin care noi si practica pot deservi mai bine intereselor comune.